RECYCLING BIJ ONS OF BIJ DE KLANT

Computer en PMC recycling Apam

Unieke ervaring in recycling

Ons maatwerkbedrijf is één van de voorlopers in recycling van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten (AEEA) en pionier in de kringloop economie.

Deze knowhow hebben we verworven in het kader van onze Recupel opdrachten: ontmanteling en recycling van herbruikbare grondstoffen van computers, servers, betaalterminals, huishoudelijke apparaten zoals magnetrons, radio’s, lampen, enz.

We hebben een meest efficiënte methode ontwikkeld om apparaten te demonteren. We sorteren het afval en recycleren apparaten door de batterijen, accu’s en condensatoren ieder te verdelen over de voorziene afvalrecuperatiecircuit.

ONZE TROEVEN

 • Unieke ervaring van 14 jaar in de verwerking van AEEA en ander afval
 • Verwerking in bedrijf of bij de klant

Onze vaardigheden, flexibiliteit en aanpassingsvermogen hebben ons ertoe aangezet om nieuwe uitdagingen aan te gaan:

 • Verlenging van de productlevenscyclus, : vernieuwen van blussers
 • Recycling en reïntegratie van grondstoffen in de productiecyclus, bijvoorbeeld: scheiding van de messing bluskoppen en hun metalen sluitplaten; scheiding van de banden van de velg alsook de verschillende elementen die aan de velg zijn bevestigd; ontmantelen van de geldautomaten
 • Recuperatie van reserveonderdelen voor elektrische scooters
 • PMC-sortering

Zoals u ziet zijn er tal van restauratiemogelijkheden zowel in onze eigen werkplaatsen als bij de klant. Geniet van onze expertise voor uw recyclingproject en vraag vrijblijvend een offerte.

  Recycling en ontmanteling van computers
  Handmatig recyclen apparaat
  Recycling van demontage tot reserveonderdelen
  Recycling en ontmanteling van betaalstations